Bűncselekmény

Lövöldözés, késelés az Erzsébet körúton

Gáz-riasztófegyverrel és késsel támadt egymásra egy három- és egy négyfős társaság szerdára virradó éjjel Budapest belvárosában.

2016.08.24 10:40MTI

Gáz-riasztófegyverrel és késsel támadt egymásra egy három- és egy négyfős társaság szerdára virradó éjjel Budapest belvárosában - közölte a rendőrség a honlapján.

A tájékoztatás szerint a két társaság előzetes szóváltást követően bántalmazta egymást az Erzsébet körúton. A 24 éves L. Károly több lövést is leadott a nála lévő gáz-riasztófegyverből, majd őt S. M. – aki a lövésektől könnyebben megsérült – több alkalommal késsel hátba szúrta.

A helyszínre érkező rendőrök S. M.-t, N. Rolandot és két 16 éves társukat a helyszín közelében elfogták, a többször hátba szúrt L. Károlyt súlyos sérülésekkel kórházba szállították, két társa elmenekült, őket a rendőrség keresi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.