Tűzszerészek

Elszállítják a Siófokon talált lövedéket

A földmunkák közben, a Bláthy Ottó utcában előkerült lövedék egy 10,5 centiméter átmérőjű magyar repesz-rombológránát.

2016.08.22 15:16MTI

Elszállítják a Siófokon hétfőn talált tüzérségi lövedéket, feloldották a lakosságvédelmi intézkedéseket - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Bátyi Edina elmondta, a földmunkák közben, a Bláthy Ottó utcában előkerült lövedék egy 10,5 centiméter átmérőjű magyar repesz-rombológránát, amelyet a tűzszerészek a központi gyűjtőbe szállítanak, majd megsemmisítik.

A tűzszerészi munkák idejére korábban a Bláthy Ottó utcát 200 méteren, az azt keresztező 7-es főutat 300 méteren lezárták. A környéket kiürítették, ami három társasházat, két családi házat, a siófoki kórház patológiai osztályát és egy gazdasági épületét érintett, mintegy ötven embert. Ezeket az intézkedéseket feloldották - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.