Baleset

Füst miatt kiürítettek és bezártak egy könyvesboltot a Nyugati térnél

Az áruházban enyhe füstölést tapasztaltak, ezért huszonöt embert - vásárlókat és eladókat egyaránt - az utcára kísértek.

2016.08.21 14:32MTI

Füstölés miatt kiürítettek és bezártak egy háromemeletes könyvesboltot Budapest V. kerületében, a Nyugati térnél vasárnap kora délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy az áruházban enyhe füstölést tapasztaltak, ezért huszonöt embert - vásárlókat és eladókat egyaránt - az utcára kísértek.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet, így a füstölés megszűnt, azonban felül kell vizsgálni az elektromos rendszert. Ez várhatóan a jövő hét elején történik meg, addig a könyvesbolt nem nyithat ki - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.