Illegális bevándorlás

Hét és fél kilométeres a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

A személyautóknak és az autóbuszoknak körülbelül két órát kell várakozniuk.

2016.08.21 13:09MTI

Hét és fél kilométeresre nőtt a torlódás az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál, ahol az osztrák hatóságok szúrópróbaszerűen ellenőrzik az Ausztriába belépő járműveket - tájékoztatta vasárnap kora délután a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Füves Tamás elmondta, hogy a személyautóknak és az autóbuszoknak körülbelül két órát kell várakozniuk.

Hozzátette: az 1-es úton, a miklóshalmi (Nickelsdorf) határátlépési pontnál is két és fél kilométeren torlódnak az autók.

A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy lehetőség szerint válasszák a rajkai, a vámosszabadi vagy a soproni határátlépési pontokat, indulás előtt pedig mindenképp tájékozódjanak a rendőrség határinfó oldalán a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.