Drogcsempészet

Kábítószert találtak egy görög férfi autójában Röszkén

2,5 kiló marihuánát próbált becsempészni.

2016.08.04 09:44MTI

Két és fél kilogramm kábítószergyanús anyagot, feltehetően marihuánát találtak a rendőrök egy görög férfi autójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Hangai Nándor közölte, a férfi szerdán éjfél előtt jelentkezett belépésre gépkocsijával a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a kábítószer-kereső kutya jelzésére a jármű karosszériájában mintegy 2,5 kilogramm növényi törmeléket találtak a határrendészek. A ruházatátvizsgáláskor a sofőr cipőjéből és zsebéből is kábítószergyanús anyag került elő.

A rendőrök a férfit előállították, majd őrizetbe vették, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.