Baleset

Öt utassal gyulladt ki egy autó az M3-ason

Többen is megsérültek, amikor letért az útról és kigyulladt egy személyautó az M3-as autópályán Hort térségében.

2016.07.31 09:59Havariapress

Az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán vasárnap reggel haladt egy személyautó Nyíregyháza irányában, amikor a jármű valami miatt letért az útról és kigyulladt. A járműben öten utaztak, akik az eddigi híradások szerint mindannyian ki tudtak szállni a járműből, de egy részük megsérült, ezért a kiérkező tűzoltók mentőt hívtak hozzájuk. A sztráda 66-os kilométerénél keletkezett tűz oltásához a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két vízsugárral kezdték meg a jármű oltását. A beavatkozás idején forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.