Baleset

Furcsa baleset Nyíregyházán - kerékpáros a cserbenhagyó

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

2016.07.30 17:31ma.hu

Július 20-án egy eddig ismeretlen nő Nyíregyházán, a Tokaji úton közlekedett kerékpárral a menetirány szerinti jobb oldali járdán, a belváros felől Nyírtelek irányába. Vele szemben haladt biciklivel egy 34 éves nyíregyházi nő, akivel egy autóbuszmegállónál összeütköztek.

A baleset következtében a 34 éves nő kerékpárjával felborult és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ütközést követően az ismeretlen, vékony testalkatú, idősebb nő – aki kerékpárján egy nagyméretű táskát szállított – megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.