Bűncselekmény

Többszörös zsarolót kaptak el - videó!

A pásztói nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 22 éves gyöngyöspatai férfit.

2016.07.30 16:50ma.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Richárd 22 éves gyöngyöspatai lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a gyanúsított 2016. július 7-én ismerősével utazott egy Hatvan irányába közlekedő vonaton. V. Richárd Tar községnél férfi ismerősétől a nyakláncát elvette, őt megfenyegetve rábírta, hogy a láncért cserébe a mobiltelefonját részére adja át, melynek a sértett eleget tett.

A 22 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. július 27-én Szurdokpüspöki belterületén a sértett nyakláncát ismét elvette, megfenyegette, majd rábírta, hogy azért cserébe egy telefont és egy tabletet adjon át.

A rendőrök a sértett bejelentését követően V. Richárdot elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.