Közlekedés

Csökkent a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

A várakozási idő jelenleg mintegy negyed óra.

2016.07.30 15:30MTI

Egy kilométerre csökkent a torlódás mértéke az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál, ahol szombat dél körül még az öt kilométert is elérte a kocsisor az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délután.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a várakozási idő jelenleg mintegy negyed óra.

A szóvivő továbbra is arra kéri az autóvezetőket, hogy indulás előtt a rendőrség határinfó internetes oldalán mindenképpen tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál lehetséges várakozási időkről, és lehetőség szerint válasszák a soproni határátlépési pontot.

A határinfó oldal információi szerint szombat délután az 1-es úti, miklóshalmi (Nickelsdorf) határátlépési pontnál is negyedórát kell várakozniuk az autóknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.