Tragédia

Testével próbálta meg feltartani az autótolvajt - az pedig gázt adott

A fiatal nő próbálta megakadályozni, hogy a rabló elvigye a kocsiját, de az autó alá szorult és a helyszínen életét vesztette.

2016.07.29 08:44ma.hu
Rendőrök helyszínelnek egy árokba borult személyautó mellett Gödöllőn 2016. július 29-re virradó éjjel. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn - adta hírül Facebook-oldalán a város pénteken.

A tájékoztatás szerint egy fiatal nő, a 24 éves B. Zsófia este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról.

A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd a járművel becsúszott az árokba. Az autó tulajdonosa beszorult a kocsi alá, és a helyszínen életét vesztette. A tettes elmenekült.

A rendőrség az önkormányzatot arról tájékoztatta, hogy még az éjszaka folyamán nagy erőkkel vonult a helyszínre, ahol szinte a teljes blahai városrészt lezárták. Az esetnek 8-9 tanúja van, akiket meghallgatnak. A nyomozás nagy erőkkel zajlik - írta az önkormányzat.

Sajtóhírek szerint az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt.

Darvasi Ilona, a teátrum igazgatója szintén megemlékezett Facebook-oldalán az esetről. Mint írta: egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az esetről.

Elfogták!

A gödöllői Sz. Lajos, aki ellen korábban körözést adtak ki, pénteken délután egy isaszegi sörözőben került rendőrkézre.

A gyanúsítottat előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatják - közölte a PMRFK.

A rabló zenész, hegedűművész, az egyik videomegosztó csatornán több felvételen szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.