Illegális bevándorlás

Megszökött hét migráns Kiskunhalasról

Megszökött hét migráns a kiskunhalasi őrzött befogadó központból, ötöt már este elfogtak a rendőrök kettejüket viszont még keresik.

2016.07.28 09:19ma.hu

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumából 2016. július 26-án az esti órákban 7 illegális migráns megszökött. Közülük 5 külföldit már elfogtak a rendőrök, a két társuk felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Továbbra is jelentős erővel keresik a rendőrök az algériai migránsokat.

A szökésben lévő Baholi Mohydeen 26 éves algériai és Abdlmomen Yasin 26 éves algériai állampolgárokról fényképfelvétel áll rendelkezésre.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiak jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Baholi Mohydeen - police.hu


Abdlmomen Yasin - police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.