Állatkínzás

19 éves fiú gyújtotta fel a sünit - nem ússza meg a brutális tinédzser

Elfogták a rendőrök azt a tizenéves fiút, aki felgyújtott és ezzel halálra kínzott egy sündisznót Budapesten; az elkövető állatkínzás miatt bűnhődhet.

2016.07.28 07:16ma.hu
Állatmentő Sereg Facebook-oldal

A budapesti XIII. kerületi rendőrkapitányság hétfőn egy magánszemély feljelentése alapján indított nyomozást állatkínzás gyanúja miatt egy akkor még ismeretlen tettes ellen, aki egy angyalföldi parkban lángra lobbantotta egy sündisznó tüskéit, úgy, hogy a tűz az állat kínhalálát okozta. A rendőrök a bevezetett adatgyűjtés eredményeként szerdára beazonosította az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható tizenévest, majd a délutáni órákban, nem sokkal öt óra előtt, a XIII. kerületi Csángó utcában el is fogták a 19 éves fiút. Elfogását követően a gyanúsítottat a rendőrök előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Állatmentő Sereg Facebook-oldal


Állatmentő Sereg Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.