Vasúti közlekedés

Csütörtöktől újraindul a vonatközlekedés az Ádánd-Tab szakaszon

Végeztek a helyreállítási munkákkal, több helyen pótolták vagy cserélték a kavicságyazatot.

2016.07.27 21:45MTI

Csütörtök hajnaltól újraindul a vonatközlekedés a Siófok-Kaposvár vasútvonalon Ádánd és Tab között is - közölte a Mávinform sajtóügyeletese szerda este.

Kavalecz Imre azt írta, hogy végeztek a helyreállítási munkákkal, több helyen pótolták vagy cserélték a kavicságyazatot.

A vasúttársaság kedd este közölte, hogy a Siófok-Ádánd-Tab szakaszon a heves esőzés több helyen is alámosta a kavicságyazatot, emiatt vágányzárat vezettek be, pótlóbuszokat állítottak forgalomba.

Kavalecz Imre szerda reggeli tájékoztatása szerint a Siófok és Ádánd közötti szakaszon üzemkezdettől már járhattak a szerelvények, de Ádánd és Tab között még nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.