Közlekedés

Pótlóbuszok járnak jövő hétvégén a 3-as metró egy szakaszán

Jövő szombaton és vasárnap a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok járnak javítási munkák miatt. A metró Újpest-Központ és a Nagyvárad tér között közlekedik.

2016.07.27 13:53MTI

A munkák ideje alatt az M3-as jelzésű pótlóbusz a Nagyvárad tér felé a Kőbánya-Kispest-Déli bejáró út-Vak Bottyán utca-Lehel utca-Üllői út-Könyves Kálmán körút-Albert Flórián út-Vágóhíd utca-Üllői út-Nagyvárad tér útvonalon halad - olvasható a BKK-közleményben.

A pótlóbusz Kőbánya-Kispest felé pedig a Nagyvárad tér-Orczy út-Elnök utca-Könyves Kálmán körút-Üllői út-Lehel utca-Vak Bottyán utca-Déli bejáró út-Kőbánya-Kispest útvonalon jár majd - tették hozzá.

A munkák ideje alatt a 148-as busz Kőbánya-Kispest végállomási felszállóhelyét áthelyezik a 193E autóbusz felszállóhelyére.

Közölték: a pótlás miatti kényszerű átszállás nem számít útmegszakításnak. Amikor a pótlóbuszról a metróra vagy az ellenkező irányban szállnak át, az utasoknak nem kell új jegyet kezelniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.