Kamionnal ütközött a személyautó

Halálos baleset történt Székesfehérvárnál

Kamion és személygépkocsi ütközött hétfő reggel a 7-es főúton Székesfehérvár és Szabadbattyán között.

2016.07.25 08:05MTI

Egy ember meghalt, amikor kamion és személygépkocsi ütközött hétfő reggel a 7-es főúton Székesfehérvár és Szabadbattyán között - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Sipos Mónika elmondta: a baleset reggel hat óra körül történt a 7-es főút 78-as kilométerszelvényében. A mentés és a helyszínelés idejére az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Úrhida felé terelik.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a balesetben a járművek az árokba csapódtak, a személyautóban egy ember a roncsokba szorult és a helyszínen meghalt. A nyerges vontatóból olaj és üzemanyag folyt az útra, a műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.