Katasztrófa

Elektronikai hulladék gyulladt ki egy csepeli ipartelepen

Nagy mennyiségű, több méter magas halmokban tárolt elektronikai hulladék gyulladt ki egy ipartelepen Csepelen, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a tűz megfékezésén.

2016.07.22 18:35Havariapress

Budapest XXI. kerületében, a csepeli gyártelep szomszédságában fekvő Budafoki úton pénteken délután keletkezett tűz egy ipartelepen, ahol nagy mennyiségű elektronikai hulladék kapott lángra. A helyszínre két tűzoltóegységet, valamint a katasztrófavédelmi mobil labort és a műveleti szolgálatot is riasztották. A tűzoltók légzőkészülékben avatkoznak be a helyszínen, ahol munkagép is rendelkezésre áll, hogy segítsen az anyag széthordásában. A tűzoltók egyelőre a tűz továbbterjedésének megakadályozásán dolgoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.