Rendőrség

Tömegverekedés volt Gyömrőn, ketten életveszélyesen megsérültek

Az összetűzés egy kereszteződésben tört ki.

2016.07.21 13:20MTI

Tömegverekedés tört ki szerda délután Gyömrőn, egy útkereszteződésben - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea közölte: a verekedés során több ember megsérült, közülük ketten súlyos, életveszélyes sérülést szenvedtek.

A PMRFK az ügyben testi sértés elkövetése miatt indított eljárást. A büntetőeljárásról - annak jelenlegi szakaszában - nem kíván bővebb tájékoztatást adni a főkapitányság - közölte a szóvivő.

A Gyömrői Hírhatár weboldal információja szerint a verekedés során lövések is eldördültek, ám ezt a rendőrség nem erősítette meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.