Lezárás

Több BKK-járat útvonala módosul vasárnapig rendezvény miatt

Csütörtökön kora délután és pénteken reggeltől délutánig lezárják a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, a Lánchidat, valamint a Lánchíd utcát.

2016.07.14 07:46MTI

Mától vasárnapig lezárnak a fővárosban több fő közlekedési útvonalat a budai és a pesti rakpart környékén a Red Bull Air Race repülőverseny miatt, ezért módosul az érintett közösségi közlekedési járatok útvonala is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Csütörtökön kora délután és pénteken reggeltől délutánig lezárják a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, a Lánchidat, valamint a Lánchíd utcát. Nagyobb korlátozásra kell számítani a hétvégén, amikor a rakpartok hosszabb szakaszán, valamint Budán a Fő utcán, az Alagútban, Pesten pedig a Széchenyi István téren sem lehet majd autóval közlekedni - olvasható a közleményben.

Közölték: a forgalomkorlátozások miatt csütörtökön és pénteken változik a 19-es villamos, a 16-os, a 105-ös és a 109-es busz, valamint egyes hajójáratok, majd szombaton és vasárnap a felsoroltak mellett a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös, valamint a 990-es busz közlekedése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.