Tragédia

Emberrablás áll a halálos lakástűz hátterében?

Emberrablási ügy állhat annak a tűzesetnek a hátterében, melynek oltása közben a tűzoltók egy férfi holttestét találták meg Kocséron, az elhunyt ugyanis az esetet megelőzően elrabolta és erőszakkal magával vitte volt feleségét Abonyból.

2016.07.05 10:02Havariapress

A Pest megyei rendőrség tájékoztatása szerint kedden hajnalban, öt óra körül arról kaptak bejelentést, hogy egy abonyi nőt korábbi férje az egyik abonyi buszmegállóban akarata ellenére beültette az autójába és kocséri lakcímére vitte. A helyszínre érkező rendőrök - az időközben kigyulladt ingatlan előtt - megtalálták a férfi autóját, majd a házban a férfi holttestét. A volt feleséget nem sokkal később súlyos sérülésekkel találták meg egy jászkarajenői tanyán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eset körülményeinek tisztázása érdekében büntetőeljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.