Több kilométeres kocsisor

Két baleset is történt az M7-esen, jelentős a torlódás

Két baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán péntek délelőtt, Martonvásár és Kápolnásnyék közelében, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel.

2016.07.01 11:26MTI

A martonvásári szakaszon egy mikrobusz személykocsival karambolozott, a gépkocsiban egy ember megsérült, őt a mentők ápolják. A helyszínelés és a mentés forgalomkorlátozással jár.

A kápolnásnyéki csomópont közelében két személyautó ütközött össze. Ebben a balesetben senki nem sérült meg. A két kocsi a leállósávon várja a műszaki mentést - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Az Útinform tájékoztatása szerint a két baleset miatt jelentős a torlódás, az autósoknak azt javasolják, hogy Tárnoktól használják a 7-es főutat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.