Bűnüldözés

60 magyart köröz az Interpol

A nemzetközi bűnüldöző szervezet nyilvános körözési listáján 13 magyar nő és 47 férfi szerepel.

2016.07.01 08:05MTI

Összesen hatvan magyar állampolgárt keres valamilyen bűncselekmény miatt az Interpol – írta pénteki számában a Magyar Idők. A nemzetközi bűnüldöző szervezet nyilvános körözési listáján a lap szerint 13 magyar nő és 47 férfi szerepel.

A listán szereplőket gyilkossági kísérlet, csalás, adócsalás, garázdaság, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, lopás, rablás, emberrablás, fegyveres rablás vagy éppen biztosítási csalás miatt számoltatná el a hatóság.

A Magyar Idők azt írta: a lista nagyobb nevei között szerepel Dobrai Sándorné, vagy ahogyan a legtöbben ismerik: Kun-Mediátor Marcsika, aki Karcagon indított piramisjátékot és ennek révén tízmilliárd forintot szedhetett be illegálisan.

Hírhedt tagja a listának Lakatos András, azaz Kisbandi, akit az alvilág bankáraként ismerhetnek. Őt tavaly Brazíliában elfogták, és azóta is ott ül börtönben, de nem tudni, mikor kerülhet haza a csaló, mivel Lakatos ellen Brazíliában hamis útlevél használata miatt még eljárás folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.