Többen megsérültek a balesetben

Rendőrautó és teherautó ütközött az M6-oson

A balesetben megsérült a teherautóban utazó három, valamint a rendőrautóban tartózkodó négy ember, őket a mentők kórházba vitték.

2016.07.01 07:19MTI

Összeütközött egy tehergépkocsi és a Készenléti Rendőrség egyik szolgálati személygépkocsija az M6-os autópálya 141. kilométerénél, Tolnánál péntekre virradóra - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a balesetben megsérült a teherautóban utazó három, valamint a rendőrautóban tartózkodó négy ember, őket a mentők kórházba vitték.

A megyei rendőrség közölte, a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére az utat a Pécs felé haladó oldalon teljes szélességében lezárták, az autósokat Tolnánál a 6-os számú főútra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.