Tűz

Égett egy pszichiátriai otthon tetőzete Tatabányán

Kigyulladt a tatabánya-síkvölgypusztai pszichiátriai otthon hatszáz négyzetméteres tetőszerkezete, a lángokat 39 tűzoltó fékezte meg. Senki nem sérült meg.

2016.06.30 20:11MTI

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelem helyettes szóvivője, Káli Sándor elmondta, hogy mire a tűzoltók kiérkeztek, a gondozók már kimenekítették az épületből az ápoltakat. A tűz oltásához tizenegy járművel tatabányai, komáromi, esztergomi, kisbéri és bajnai egységek vonultak ki.

A tűz a háromszintes épület beépített tetőterében keletkezett, a lángok a tetőszerkezet nyolcvan százalékát megrongálták, az anyagi kár jelentős.

A ház tetőtere hosszú ideig nem lesz használható, az ott elhelyezett betegeknek az otthon más egységeiben biztosítottak helyet, néhány embert pedig másik gondozási intézetbe vittek - ismertette a helyettes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.