Vonattal ütközött

Sínekre hajtott egy autó Erdőteleknél - ketten meghaltak

A Kisújszállásra tartó személyvonaton tartózkodók közül nem sérült meg senki.

2016.06.30 11:56MTI

Vonattal ütközött egy személyautó csütörtökön Erdőteleknél, a gépkocsi mindkét utasa a helyszínen meghalt - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint a Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton tartózkodók közül nem sérült meg senki.

A hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, ezért Kál-Kápolna és Kisújszállás között vonatpótló autóbuszok állnak forgalomba. A pótlóbuszok érkezéséig, illetve az átszállások miatt a vonalon utazóknak 50-60 perces késésekkel kell számolniuk. A helyszínelés és a műszaki mentés több órát is igénybe vehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.