Senki nem sérült meg

Négyemeletes házat ürítettek ki lakástűz miatt Ajkán

Egy négyemeletes házat kellett kiüríteni ma délután lakástűz miatt Ajkán, személyi sérülés nem történt.

2016.06.28 15:49Havariapress

A Veszprém megyei városból kedden kora délután, két óra körül hívtak tűzoltókat, mert lángok csaptak fel egy Kossuth utcai társasházban.

A kiérkező egységek megállapították, hogy egy negyedik emeleti lakás konyhájában keletkezett a tűz; a konyhai bútorok egy része megsemmisült, a lakás és a lépcsőház füsttel telítődött Ajkán.

Az oltásba a város hivatásos tűzoltóit mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak: egy sugárral megfékezték a lángokat, áramtalanítottak és megkezdték a ház kiürítését.

Az épületet tizenhat embernek kellett ideiglenesen elhagynia, de az elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.