Bűnügy

Többkilónyi kábítószert foglaltak le öt kereskedőtől Budapesten

Egy napon belül elfogtak öt férfit, aki szervezetten árult marihuánát, amfetamint, kokaint és ecstasyt a fővárosban.

2016.06.28 13:50MTI

A házkutatásokon több kilogrammnyi kábítószert foglaltak le tőlük - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

Egy 40 éves fővárosi férfi és négy társa ellen folytatnak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, a gyanúsítottakat múlt szerda délután és csütörtök reggel között kapták el - írták.

F. T. a kőbányai lakásán árulta a kábítószert négy társának, A. D. 32 éves, A. J. 40 éves, M. L. 59 éves és K. J. 64 éves budapesti lakosnak. A négy férfi előzetesen telefonon felvette vásárlóitól a megrendeléseket, majd F. T.-től beszerezte és továbbértékesítette a kért kábítószert.

Az öt gyanúsítottnál tartott házkutatásokon a nyomozók csaknem 1,2 kilogramm marihuánát, több mint 1,2 kilogramm amfetamint, 33 gramm kokaint, 25 ecstasy tablettát, több mint hárommillió forintot, két gépkocsit és három laptopot foglaltak le.

A bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.