Embertelenség

Kegyetlen: kétéves kislányt erőszakoltak meg a VI. kerületben

Az orvosok egy éjszakán át harcoltak az életéért a műtőben.

2016.06.27 08:07ma.hu

Felfoghatatlan az, amit egy kétéves kislánnyal tettek a minap: a Blikk információi szerint mindössze kétéves volt az az apróság, akit valaki megerőszakolt a VI. kerületben a múlt héten.

A csöppség olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy álló éjszakán át harcoltak az életéért a műtőben. Azt egyelőre nem tudni, ki volt képes ilyen embertelenségre, amely még a rendőröket is elborzasztotta. Szakemberek szerint ilyen kisgyermek esetében a tettest rokonok, illetve közeli ismerősök között kell keresni.

Facsarné Werner Mária szexuális bűncselekményeket vizsgáló igazságügyi szakértő szerint, aki képes ilyenre, az megakadt a pszichoszexuális fejlődésben. bele sem gondol tettének következményeibe. Egy vágy munkál benne, hajtja az úgynevezett libidófeszültség, amit ki akar elégíteni. Az egyik legdurvább eset, amiről tud, amikor egy apuka a nyolc hónapos gyermekét erőszakolta meg - aki bele is halt az erőszakba. Szerencsére nagyon ritka a hasonló eset, ugyanis a belénk ivódott szexuális gátak erősebbek.

Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő szerint minden szakértő rémálma egy ilyen kegyetlen eset, egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek egy ilyen bántalmazásba bele is halhat. Elképzelhető az is, hogy el kell távolítani a gyermek méhét, ha a kicsi fizikálisan ki is heveri, ami vele történt, örökre nyomot hagy benne.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.