Csaknem egy időben

Két balesetben hat autó ütközött az M3-ason Gödöllő térségében

A környéken több kilométeres a torlódás.

2016.06.20 11:10MTI

Két balesetben, csaknem egy időben és egy helyen három-három autó ütközött össze az M3-as autópályán hétfő délelőtt Gödöllő térségében, a környéken több kilométeres a torlódás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

Az egyik baleset a sztráda 29-es kilométerénél történt: a Budapest felé vezető oldalon, az M31-es autópálya csomópontja előtt két kilométerrel ütközött három személyautó. Néhány méterre onnan, ugyancsak a főváros felé vezető oldalon három másik jármű is karambolozott, két személyautó és egy kisteherautó rohant egymásba.

A balesetben megsérült embereket a mentők vizsgálják. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a leállósávban halad a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.