Baleset

Jelentkezett az M0-s réme

Annyian osztották meg a Facebookon a bejegyzést, hogy hamar magára ismerve jelentkezett a rendőrségen és a sértettnél is a közúti veszélyeztető.

2016.05.31 08:47ma.hu
Arnó Balogh Facebook-oldal

Szerencsére nem lett baja annak a férfinak és családjának, akit a hétvégén egy BOSCH céges logóval ellátott Skoda Octavia kényszerített vészfékezésre, emiatt pedig megpördültek és korlátnak csapódtak, de szerencsére csak az autójuk tört össze, ám egy életre szóló sokkot kaptak.

A Facebook-poszt szerint a külső sávban, Csömör és az M3-as között a Megyeri híd felé tartottak szombaton, amikor egy mögöttük haladó Bosch céges Skoda elkezdett rájuk állni hátulról, majd ahelyett, hogy sávot váltott volna, figyelmen kívül hagyva a követési távolságot veszélyesen közel ment hozzájuk. Aztán megelőzte Arnóékat, bevágott eléjük, majd beletaposott a fékbe, aki satuféket nyomott és félrerántotta a kormányt.

A Facebookon futótűzként terjed a poszt, továbbá a sértett feljelentést is tett a rendőrségen, így a skodás végül úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak, jelentkezett mind a hatóságoknál, mint Balogh Arnóéknál. A férfi azt írta a posztban, ha leülnek beszélni, még akár a feljelentést is visszavonja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.