Idegenkezűség

Szíven szúrtak egy szolnoki nőt - belehalt a sérüléseibe

A mentők rendkívül komoly beavatkozásokat végeztek a helyszínen, mindent megtettek, de az áldozat életét nem sikerült megmenteni.

2016.05.31 07:55MTI

Mellkason szúrtak egy nőt hétfő délután a szolnoki Széchenyi-lakótelepen, az 52 éves áldozat belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit három órán belül elfogták - közölte a mentőszolgálat és a rendőrség.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Észak-alföldi Mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezető mentőtisztje a szolnoki Amadeus Rádió információját az MTI-nek megerősítve elmondta: az áldozat szívéig hatolt a szúrás.

Tájékoztatása szerint a mentők rendkívül komoly beavatkozásokat végeztek a helyszínen, mindent megtettek, de az áldozat életét nem sikerült megmenteni.

A rendőrség a honlapján azt közölte: egy szolnoki lakásban megszúrtak egy 52 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette. Az első orvosszakértői vélemény és a rendőrök által beszerzett információk alátámasztották, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A szolnoki rendőrök a bejelentést követő három órán belül elfogták a város területén a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 47 éves szolnoki lakost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.