Rendőrség

Szexuális erőszak gyanúja miatt letartóztattak két pécsi férfit

A két férfi május 23-án este Pécsen egy fiatal nőt a hajánál fogva berángatott egy gépkocsiba, és egy családi házba vitte.

2016.05.30 16:25MTI

Előzetes letartóztatásba helyezett két pécsi férfit szexuális erőszak gyanúja miatt - közölte a Pécsi Törvényszék hétfőn az MTI-vel.

A közleményben kiemelték, hogy a kényszerintézkedést szombaton egy hónapra rendelte el a Pécsi Járásbíróság.

A nyomozás adatai szerint a két férfi május 23-án este Pécsen egy fiatal nőt a hajánál fogva berángatott egy gépkocsiba, és egy családi házba vitte. Ott lefogták, erőszakot és fenyegetést alkalmazva mindketten közösültek vele. A nő csak azután tudott megszökni, hogy a - büntetett előéletű - gyanúsítottak elaludtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.