Segítséget kér a rendőrség

Vétlen autók ütköztek az ámokfutó miatt

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az autóst, aki néhány napja balesetet okozott Győr közelében, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

2016.05.30 10:12Havariapress
police.hu

A nyomozás adatai szerint május 25-én, múlt szerdán reggel fél nyolc körül Győr felől Bőny irányába közlekedett egy ezüst, vagy szürke színű, ismeretlen típusú gépkocsi.

A bőny-szőlőhegyi kereszteződésnél hirtelen balra kanyarodott, Szőlőhegy irányába, anélkül, hogy elsőbbséget adott volna a szemből érkező, egyenesen haladó Renault-nak. A vétlen jármű sofőrje az ütközés elkerülése érdekében elrántotta a kormányt, emiatt azonban frontálisan ütközött egy másik, ugyancsak szabályosan haladó Fiattal.

A balesetben a Fiat vezetője súlyos, a Renault vezetője pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a vétkes megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott Bőny-Szőlőhegy irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a keresett járműről vagy annak vezetőjétől, illetve a bűncselekmény körülményeiről, jelentkezzék a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. A bejelentések megtehetők az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.