Közúti baleset

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze Balatonakarattyánál, többen megsérültek

Egy életveszélyes sérültet mentőhelikopterrel vittek a székesfehérvári kórházba.

2016.05.29 17:10MTI

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 71-es főúton Balatonakarattyánál, a balesetben többen megsérültek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Gaál Csaba elmondta: az érintett útszakaszt a rendőrség helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, a forgalmat Balatonakarattya belterületén át terelik.

Czaltik Mihály, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte: egy életveszélyes sérültet mentőhelikopterrel vittek a székesfehérvári kórházba. Rajta kívül egy súlyos sérültet Siófokra, négy könnyű sérültet Veszprémbe, illetve Székesfehérvárra vittek, három embert pedig a helyszínen láttak el a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.