Telefontanú

Eltűnt ikerpárt keres a budapesti rendőrség

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a két fivért, akik tegnap reggel tűntek el budapesti lakhelyükről, s azóta nem adnak magukról életjelet.

2016.05.29 07:19Havariapress

A XVII. kerületi Rendőrkapitányságra szombaton napközben hozzátartozók jelentették be, hogy egy ikerpár mindkét tagja eltűnt rákoskeresztúri otthonukból. A 29 éves Kiss Zsolt és Kiss Tamás szombaton reggel távozott el közös lakcímükről, a hollétük azóta ismeretlen és életjelet sem adtak magukról, illetve ezidáig a felkutatásukra tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre. Kiss Zsolt 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétszőke, rövidre nyírt, elől kicsit a szemébe lóg; bal lábával bicegősen lép, eltűnésekor narancssárga rövidnadrágot és szürke gyöngyvászon szandált viselt. Fivére hasonló alkatú, de hosszabb hajú, bal szemére kancsal; eltűnése előtt fekete rövidnadrágot és barna edzőcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a férfiakról, értesítse a XVII. kerületi rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.