Támadás

Oxigénpalackkal támadt a betegápolóra

Elfogták a rendőrök azt a fiatal férfit, aki egy békéscsabai egészségügyi intézményben oxigénpalackkal támadott rá az egyik betegápolóra.

2016.05.28 11:31Havariapress

A békési megyeszékhely kórházába pénteken este, nyolc óra után riasztották a rendőröket, mert az egyik osztályon garázdálkodott egy beteg, aki rátámadott az egyik dolgozóra is. Mint kiderült, a 22 éves helyi lakos oxigénpalackkal a kezében támadt rá az egyik ápolóra, de a sértett a kollégái segítségével meg tudta fékezni a dühöngőt. A rendőrök előállították az erőszakosan viselkedő fiatalembert, akivel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.