Bűncselekmény

Betört a szomszédjához, majd csaknem agyonverte

Betört a szomszédjában lakó idős emberhez, majd amikor az felismerte, csaknem agyonverte a sértettet egy fiatal férfi Szamossályiban; a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.

2016.05.28 11:25Havariapress

Zajt hallott a lakásában, erre ébredt szombaton este egy 69 éves férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen. Szétnézett a házában, amikor az egyik szobában megbújva észrevette a szomszédjában lakó tizenévest. A sértett kérdőre vonta a fiút, hogy miért tartózkodik a lakásában, erre az egy kalapáccsal nagy erővel fejbe verte, majd értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről. A fehérgyarmati rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül elfogták a feltételezett tettest, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, sőt egy korábbi betörési kísérletéről is beszámolt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a fiatalt életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.