Segítség

Vért kér a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nyári László tűzoltó főtörzsőrmesternek súlyos betegsége miatt műtéthez sürgősen vérre van szüksége!

2016.05.28 11:02ma.hu

Vérre van szüksége bajtársunknak! - tette közzé a felhívást a Katasztrófavédelem.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XIII. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságán szolgálatot teljesítő Nyári László tűzoltó főtörzsőrmesternek súlyos betegsége miatt műtéthez sürgősen vérre van szüksége, ezért az Országos Vérellátó célzott véradást kér. A bajtársuk vércsoportja B Rh+, azonban a vérellátó bármilyen vércsoportot fel tud használni.

A véradásra az összes vérellátó központban van lehetőség vércsoporttól függetlenül hétköznap 8.00 és 14.00 óra között az alábbi hivatkozással:

Nyári László
Születési idő: 1974.11.22.
TAJ száma: 032645257
Vércsoport: B Rh+

A beteg a Honvéd Kórház Szívsebészeti Osztályán fekszik.

A véradók vigyék magukkal a személyazonosító igazolványukat, lakcímet igazoló és a TAJ számot tartalmazó hatósági igazolványukat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.