Közúti baleset

Kamion és személyautó karambolozott az M5-ösön Kakucsnál, a forgalmat elterelik

A balesetben egy ember súlyosan megsérült, az utat lezárták.

2016.05.27 13:15MTI

Kamion és személyautó karambolozott az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán Kakucs mellett péntek délben. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, az utat lezárták - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pest megyei katasztrófavédelem az MTI-t.

A rendőrség közleménye szerint a helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták, a forgalmat Újhartyánnál Dabas irányába, az 5-ös útra terelik.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy a személyautó sofőrjét, aki a roncsok közé szorult, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.