Menekült, elfogták

Előzetesbe került a peches betörő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki sikertelenül próbált meg betörni egy lakásba Újhartyánban, majd a helyszínre hívott rendőrök elől elmenekült ugyan, de pár órán belül így is elfogták.

2016.05.27 10:10Havariapress

A Pest megyei településen e hét hétfőn délelőtt próbált betörni egy akkor még ismeretlen tettes egy családi házba: az elkövető befeszítette a ház ajtaját, majd kutatni kezdett az ingatlanban. Eközben azonban megzavarták a ház lakói, ezért értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetése után néhány perccel a rendőrök megpróbálták megállítani az autót és annak sofőrjét, azonban a férfi nem állt meg a járőrök jelzésére, hanem nagy sebességgel továbbhajtott.

A nyomozók így is rövid időn belül azonosították a gépkocsit és annak vezetőjét, egy 43 éves okányi lakost, akit még aznap kora délután el is fogtak, lajosmizsei tartózkodási helyén.

A férfit a Dabasi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették, a bíróság pedig csütörtökön elrendelte az előzetes letartóztatását is, lopási kísérlet megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.