Fépályán halad a forgalom

Súlyos motorbaleset a 2-es főúton

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki eddig tisztázatlan körülmények között bukott fel a 2-es főút börzsönyi szakaszán, a mentés idején teljes útzár volt érvényben, jelenleg félpályán halad a forgalom.

2016.05.26 13:01Havariapress

A 2-es főút Nógrád megyei szakaszán csütörtökön késő délelőtt, fél tizenkettő körül haladt egy motoros, amikor eddig ismeretlen okból elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetben az elsődleges információk szerint más jármű nem volt érintett, de a történtek körülményei még tisztázás alatt állnak.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését, a forgalmat erre az időre Diósjenő és Nógrád község irányába terelték el.

Jelenleg félpályán már haladhat a forgalom a helyszínen, rendőri irányítás mellett, de az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.