Baleset

Kútba esett egy idős asszony Nagykátán, sikerült kimenteni

Egy szomszéd előbb megpróbálta kihúzni, de nem sikerült, ezért leereszkedett hozzá, és segített tartani a tűzoltók kiérkezéséig.

2016.05.26 12:02MTI

Tíz méter mély kútba esett egy idős nő Nagykátán, a Vörösmarty utca egyik családi házának udvarán csütörtök délelőtt - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, hogy az asszonynak sikerült megkapaszkodnia a kötélzetben. Egy szomszéd előbb megpróbálta kihúzni, de nem sikerült, ezért leereszkedett hozzá, és segített tartani a tűzoltók kiérkezéséig.

A nagykátai tűzoltók emelték ki a két embert. Az idős nő erősen kihűlt állapotba került, a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.