Mentés

Kutya baja lett - ilyen cuki hírt még nem láttunk a rendőrségtől

Egy hálás, de csapzott kutyust húztak ki egy vízzel teli tartályból a rendőrök.

2016.05.25 08:31ma.hu

A tiszakécskei rendőrök és tűzoltók egy vízzel teli betonárokból mentettek ki egy kutyát - írja a police.hu.

police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. május 24-én 17 óra körül arról, hogy egy tiszakécskei üzem területén kétségbeesetten nyüszít egy kutya, mivel egy vízzel teli betonárokból nem tud kimászni.

A tiszakécskei járőrök a Tiszakécskei Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóival közösen a betonkeverő üzem területére bejutva a csatornarendszer vízzel teli, kibetonozott tartályában megtalálták állatot. A bajba jutott kutya testére egy kábeldarab is rátekeredett, ami szintén akadályozta a mozgásban.

Az egyenruhások kihúzták a négylábút, aki örömében odaszaladt minden segítőjéhez. Simogatással és kedves szavakkal nyugtatták meg az állatot, aki a kényeztetést követően azonnal kiszaladt a telepről és hazáig futott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.