Bűncselekmény

Addig átkozódott az asszony, amíg a férj szíven szúrta

Rendszeresen torkolltak veszekedésbe egy szabási házaspár italozásai. Február elején az asszony részegen kitartóan átkozta, szidalmazta ugyancsak ittas férjét - az pedig, ez megelégelve, mellbe szúrta a nőt.

2016.05.24 13:48ma.hu

A szúrást a Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint a vádlott többszöri fenyegetőzése előzte meg: először bántalmazással, majd „nyakának elvágásával” próbálta jobb belátásra bírni az asszonyt. Amikor ez nem vezetett eredményre, egy 12 centis késsel szíven szúrta a konyhaasztalnál ülő nőt. - írja a hirado.hu.

„Amikor a vádlott észlelte felesége vérző sérülését, haladéktalanul értesítette a mentőszolgálatot. A megszúrt asszony közvetett életveszélyben volt, azt a szakszerű orvosi ellátás hárította el” – írja a főügyészség.

A vádlott előzetes letartóztatásban van, az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltást indítványozott ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.