Ketten megsérültek a balesetben

Busszal ütközött egy autó Győr határában

Ketten is megsérültek, amikor autóbusszal ütközött egy személyautó Győr határában, az 1-es és a 85-ös főutak csomópontjában.

2016.05.23 12:49Havariapress

Összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi hétfő délben Győr-Moson-Sopron megyében, az 1-es és a 85-ös főút találkozásánál.

A busz nem szállított utasokat, az autóban pedig ketten utaztak, akik mindketten megsérültek, ám feltehetőleg nem súlyosan, mert a mentők a helyszínen látják el őket.

A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A beavatkozás idején a csomópontban és mindkét érintett főút forgalmában fennakadásokra lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.