Közúti baleset

Meghalt egy motoros, egy másik súlyosan megsérült Zalában

Mindketten szalagkorlátnak ütköztek szombat délután Zalacsány közelében.

2016.05.21 18:53Pavlovic

Egy motoros meghalt, egy másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor mindketten szalagkorlátnak ütköztek szombat délután Zalacsány közelében - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Sznopek Veronika elmondta: a két motoros egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki a szalagkorlátnak a 760-as út Zalacsány és Felsőpáhok közötti útszakaszán. Az egyik sérült életéért a mentők küzdöttek, de a helyszínen belehalt sérüléseibe, a másik motorost pedig életveszélyes állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba.

A 760-as utat a zalaköszvényesi és a szentgyörgyvári kereszteződés között lezárták.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: az egyik motoros az ütközést követően átzuhant a szalagkorláton, a keszthelyi tűzoltók emelték ki a mélyből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.