Tűz

Kigyulladt egy társasház Miskolcon, kimenekítik a lakókat

A társasház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére.

2016.05.06 14:25MTI
MTI/Vajda János

Kigyulladt egy társasház Miskolcon, a Corvin utcában péntek kora délután, kimenekítik a lakókat - mondta a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Dojcsák Dávid közölte, egy társasház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére.

Hozzátette, hogy a tűzoltók ezekben a percekben menekítik ki a lakókat az épületből. Sérülésről egyelőre nincs hír.

A szóvivő azt is elmondta, hogy több mint húsz miskolci hivatásos tűzoltó több vízsugárral dolgozik a lángok megfékezésén, és további egységek tartanak a helyszínre.

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, jegyezte meg.

MTI/Vajda János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.