Eltűnt

Iskolából meglépett gyereket keresnek Szegeden

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a 11 éves fiút, aki elszökött egy szegedi iskolából, s azóta senki sem látta. Frissítve: megtalálták!

2016.05.04 12:38ma.hu
police.hu

A csongrádi megyeszékhelyen élő, 11 éves Horváth Bence szerdán reggel a város egyik általános iskolájából tűnt el, a holléte azóta ismeretlen és kapcsolatba lépni sem lehet vele.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a gyerek a József Attila sugárúton levő iskolából az Agyagos utca irányába szaladt, ezt követően szem elől tévesztették.

A keresett fiú 130 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja és barna szeme van; eltűnésekor sötétkék kapucnis pulóvert és ahhoz tartozó melegítőnadrágot viselt, világoskék sportcipővel; táska, iratok nincsenek nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a gyermeket felismeri vagy bármit tud a hollétéről, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán.

Rövid időn belül megtalálták a fiút

A gyermeket, aki 2016. május 4-én 9 óra 20 perckor távozott az iskolából, azonnal elkezdték keresni a rendőrök a városban. A környéken kutyákkal indultak a fiú után. A közeli töltést és a mellette levő erdőt több tucat rendőr fésülte át.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja az információt, és a személyleírást a helyi közlekedési vállalatok munkatársainak és a taxi vállalatoknak is kiadta, így a sofőrök is figyelték az utcákat.

Röviddel 13 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy a Belvárosi Hídon az egyik helyi járatos busz sofőrje látni vélte a fiút. A helyszínre irányított rendőrök Újszegeden, a Székely soron megtalálták a gyermeket, akihez épp akkor ért oda testvére is, aki szintén kereste.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges teendők elvégzése után, a fiút épen és egészségesen adták át a szüleinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.