Egy napon belül elfogták

Eszméletlenre verte áldozatát a rabló

Egy napon belül elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a fiatal férfit, aki a hétvégén megtámadott, összevert, majd kirabolt egy járókelőt Tatabányán.

2016.05.04 10:13Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei városból vasárnap kora reggel értesítették a rendőröket, hogy rablótámadás történt a dózsakerti városrészben.

A nyomozás adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető hajnali fél öt körül cigarettakérés ürügyén szólított le egy embert, majd ököllel többször megütötte, illetve megrúgta, úgy, hogy a sértett a földre esett és eszméletét vesztette.

A támadó ezután a férfi védekezésre képtelen állapotát kihasználva kiforgatta a zsebeit, majd elvitte a pénztárcáját és a mobiltelefonját.

A nyomozók egy napon belül azonosították a tettest, akit elfogása után előállítottak a rendőrkapitányságra; a fiatal helyi lakos beismerte tettét. A kapitányságon ettől függetlenül őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is, rablás megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.