Frontális ütközés

Súlyos baleset a fővárosban, sérültek is vannak

Frontálisan ütközött egymással egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy teherautó Budapest 2. kerületében, a Máriaremetei úton.

2016.05.04 07:36ma.hu

A főváros 2. kerületében, a Máriaremetei úton ütközött egymással egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy teherautó, súlyos sérültek is vannak - közölte szerda hajnalban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Frontálisan ütközött egymással egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy teherautó Budapest 2. kerületében, a Máriaremetei úton - írja a Hirado.hu.

A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik, akik áramtalanították a járműveket, illetve segítettek a sérültek osztályozásában - közölte a katasztrófavédelem szerdán, nem sokkal 7 óra előtt.

A balesetben - az első helyszíni információk szerint - ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek. A balesetben egy harmadik jármű, egy személyautó is érintett.

A baleset és a mentési munkálatok akadályozzák az érintett útszakasz forgalmát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.