BKK

Számos járat közlekedése változik május 1-jén a Nagy Futam autós és légi parádé idején

Vasárnap rendezik Budapesten a Nagy Futam autós és légi parádét számos budai és néhány pesti fő közlekedési útvonal forgalmának korlátozásával. Az előkészületek miatt a Lánchíd utcát már lezárták, a főbb korlátozások ugyanakkor vasárnap lépnek életbe.

2016.04.28 21:48ma.hu
Katt a képre a nagyobb méretért!

Szintén lezárják az Erzsébet hidat, a Lánchidat, Pesten a Kossuth Lajos utcát, valamint a Pesti alsó rakpart egy részét, Budán a Hegyalja út, a Budai alsó rakpart, az Attila út és a Krisztina körút egy részét, a Fő utcát, valamint a Szent Gellért rakpartot.

A lezárt belvárosi útvonalak elkerülésére a BKK a Nagykörút-Alkotás utca, illetve a Rákóczi híd-Könyves Kálmán körút-Hungária körút-Róbert Károly körút-Árpád híd útvonalat ajánlja.

A forgalomkorlátozások miatt változik az érintett járatok - a 2-es, a 19-es, a 41-es, az 56A villamos, az 5-ös, a 7-es, a 8-as, a 16-os, a 105-ös, a 107-es, a 110-es, a 112-es, a 133-as és a 178-as busz, továbbá a D13-as hajójárat - közlekedése.

Aki Budáról a belvárosba tart, annak május 1-jén érdemes a kötöttpályás közösségi közlekedési járatokat, elsősorban a metróvonalak egyikét, vagy a 4-es, illetve a 6-os villamost választania.

A BKK kéri a fővárosban közlekedőket, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak a járatok közlekedéséről a BKK honlapján, a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.